NORMATIVA LLIGA

GENERAL
 • Els organitzadors de la lliga establiran un horari de totes les jornades que es tenen que jugar al llarg de l’any. En el cas que no s’hagi jugat el dia establert el jugador tindran un període de 3 setmanes per jugar la jornada atraçada.

 • En el cas que no s’hagi jugat la jornada aplaçada en el temps indicat es considerarà nul per als dos jugadors.
 • En el cas que un jugador es posi en contacte amb un altre i aquet no pugui jugar en el període anunciat anteriorment. El punt serà assignat al jugador que ha mostrat interès per jugar la jornada.
 • En el cas que els jugadors no es posin d’acord en el dia i hora. Els jugadors es tindran que posar en contacte amb l’organització perquè estableix qui dia i hora per jugar.
 • El partit que no s’hagi finalitzat contarà com a nul per als dos jugadors.
 • Ningun jugador pot rebre ajudes externes .

SISTEMA DE COMPETICIÓ

FASE DE CLASSIFICACIÓ: durant l’any el jugadors jugaran contra la resta de jugadors de la seva mateixa divisió. El sistema de classificació es cada partit guanyat es conta com 1punt. Aquet punt s’aniran sumant mitjançant un sistema de classificació a cada jugadors. Al finalitza tots els partits segons la classificació aconseguida es jugarà les fases d’accés o descens de categoria.

FASE DE PLAY OFF’S: Els play Off’s es disputaran totes el mateix dia en el club que vulgui albergar els Play Off’s per al títol i els Play Off’s d’ascens i descens.

A la 1ª DIVISIO els quatre primers classificats es disputaran la competició entre ells on el 1er classificat jugarà contra el 4rt i el 2on contra 3er. Els guanyadors  el mateix dia a la tarda jugaran la final en la que es disputaran 1er i 2on lloc.

Fases de ascens/descens la jugaran el 4 últims de primera divisió i els 4 primer dels de segona divisió. Es jugaran al mig dia.

El mateix format s’utilitzarà per als play Off’s per mantenir d’ascens i descens entre 2ª divisió i 3ª divisió.

CÓDIG DE CONDUCTA (JUGADORS I ESPECTADORS)

 • Els participats i espectadors han de mantenir una conducta de respecte amb els rivals, organitzadors i públic en general avanç, durant i desprès de la realització de cada partit.

 • Cada jugador a de dur a terme el seu partit amb harmonia i esportivitat ja que l’objectiu principal es passar-s’ho be dins un sistema competitiu.

 • Els organitzadors del torneig tindran l’autoritat de desqualificar a un jugador si aquest no mostra unes conductes adequades per el bon funcionament del torneig i en ningun cas podrà reclama el preu pagat per d’inscripció de la lliga 123playtennis.

ALTRES QUESTIONS

 • Si algú te un problema ha d’acudir a l’organització.
 • La lliga es regiran per la normativa de la Real Federacion Española de Tenis.
 • Els jugadors y participants es comprometen a realitzar un bon us de les instal·lacions responsabilitzant-se dels seus actes i alliberant a l’organització ( Pymeralia S.L i a 123play tenis i els seus representants) de qualsevol responsabilitat civil o penal.

 • Difusión de la lliga 123playtennis: Derechos de imagen y protección de datos.
  Los jugadores y participantes de la liga, cumpliendo con la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, (LOPD) autorizan el tratamiento de sus datos personales facilitados a la organización para que sean incluidos en la BDD de jugadores de Pymeralia S.L., y declaran estar en conocimiento de las condiciones de uso de la plataforma y sistema de competición de 123playtennis.com. Así mismo autorizan a la organización para hacer y publicar notas periodísticas, fotografías y/o vídeos dentro del contexto del torneo y del juego, con el fin de difundir el desarrollo del mismo, como actividad comercial desarrollada por 123playtennis y sus organizadores.Los jugadores y participantes pueden manifestar su desacuerdo y oposición a que fotografías y/o vídeos en los que que estuviera(n) involucrados fueran utilizados para los fines descritos anteriormente. Para ello, deberán hacerlo por escrito, mediante carta personalizada y firmada junto con la fotocopia de su DNI, dirigida a la organización.

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>