LA LLIGA 123PLAYTENNIS

Es celebra anualment i es divideix per grups segons el nivell de cada participant. Es juga en les modalitats d’individuals o dobles.

Els partits es juguen  al millor de 3 sets. Els  dos primers amb tie-break i el tercer, en cas d’empat, un súper tie-break a 9 punts. En el cas de posar-se d’acord els dos jugador el tercer set es pot realitza un súper tie-break.

La lliga consta de dos fases:

  • Fase de classificació: cada jugador s’enfrontarà amb la resta dels jugadors de la seva divisió al llarg de l’any. L’objectiu es aconseguir la major puntuació possible per ascendir o mantenir la categoria.

  • Fase Play Off’s d’ascens i descens: al finalitza la temporada en funció dels resultats aconseguits cada jugador participaran en les jornades d’ascens o descens Divisió mitjançant un quadre d’eliminació directa.

Els organitzadors de la lliga distribuiran tots els partits al llarg any. El jugador RETADOR escull lloc i superfície de joc.

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>